Aften i Restaurant Glassalen

Når Tivoli tændes af tusindvis af lys, transformeres Restaurant Glassalen til en aftenrestaurant, hvor historie, design og gastronomi går op i en højere enhed. Med inspiration fra det klassiske køkken og fokus på sæsonens bedste råvarer skaber vi en unik ramme for aftensmåltidet i hjertet af Tivoli.

Aftensmad, der hylder smagen og kvaliteten

Hos os serverer vi mad, som vi selv elsker at nyde. Vores menu er en hyldest til genkendelige smage, præsenteret med moderne teknik og kreativitet. Vi tager det klassiske og forfiner det, altid med fokus på kvaliteten og den gode smagsoplevelse.

Afslappet atmosfære og gastronomisk håndværk

Aftensoplevelsen i Restaurant Glassalen er skabt til at være afslappet, men med et kompromisløst fokus på detaljerne. Hver ret er nøje udformet med respekt for råvarerne og håndværket. Det er madlavning med sjæl og ambition, der leverer en oplevelse, hvor gæsterne føler sig i centrum.

Glassalen: Hvor historie og modernitet smelter sammen

I Restaurant Glassalen mødes tradition og fornyelse. Vi hylder både Tivolis historiske arv og vores egen passion for gastronomi ved at kombinere klassiske dyder med moderne kreativitet. Her kan du nyde en aften, hvor smagen står i centrum, og atmosfæren forfører. Velkommen til en aften i særklasse i hjertet af Tivoli.


Glassalen Menu

Røget Laks – Porre – Fermenteret Asparges – Surdejsbrød

Hopballe Kylling – Kantareller – løg – Citrus

Æble – Karamel – Figenblade – Granité

*

595,-

 

Wine Pairing:

300,-


Snacks Og Forretter

Snacks

Sprød Aubergine – Miso – Umeboshi

95,-

Croquette – Okse – Karl Johan

95,-

Gillardeau Østers

50,- pr. stk.

**

Forretter

Kammusling – Nashi Pære – Ørredrogn – Græskar

185,-

Stegt Tun – A La Niçoise

185,-

Røget Laks – Porre – Fermenteret asparges – Surdejsbrød

185,-

Pighvarbisque- Trøffel – Selleri – Persille

165,-

Svampetærte – Mørdej – Vallesauce

175,-

Tatar – Grønne Jordbær – Bitre Salater – Tatarsauce

185,-

Tilkøb Af Pommes Frites| 65,-

Hovedretter

Hovedretter

Helstegt Søtunge – Rosenkål – Musling

295,-

Schnitzel – Brunet Smør – Ansjoser – Kartofler

225,-

Hopballe Kylling – Kantareller – Citrus

325,-

Peberbøf – Hvidkål – Sort Hvidløg – Pommes Frites

395,-

**


Børn

150,- pr. stk

Fiskefilet – Pommes Frites – Remoulade

Friteret Kylling – Pommes frites

Ost og sødt

Råmælksoste

 50,- Pr. Stk.

Fougerus – Comté – Sainte-Maure – Epoisses – Roquefort

** 

Søde Retter

150,- pr. stk

Spanskrør – Rabarber – Hibiscus – Timut – Soft Ice

Æble – Karamel – Figenblade – Granité

Børne Soft Ice – Chokoladesauce | 95,-

 

Mark Hermann Flødebolle | 45,- pr. Stk

Mark Hermann Fyldte Chokolader  | 30,- pr. Stk

Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt