Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris
Stegt Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet
*
525,- pr. gæst
- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK
Tatar af okse med østerscreme, peberrod & syltet drueagurk 160DKK
Hummerbisque med fermenteret chili, jordskok & ramsløg 160DKK
Ristet torsk med spæde porrer, løgsoubise, røget marv og brunet smør 170DKK
Svampe a la creme på grillet surdejsbrød med syltet asparges & trøffelpølse 165DKK
Stegt Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg 180DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet 150DKK
Tærte med syltede blommer, ristet kokos & iscreme med ”Vieille Prune” 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.