Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Saltet Hamachi med syltet græskar, fingerlime X.O. & hasselnødder
Dansk blæksprutte med sorte trompetsvampe, saltet citron & pighvar fumé
Rosastegt andebryst med blodappelsin, stegt andelever, spidskål & aromatisk sauce
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet
*
Menu 725DKK
Vinmenu 500DKK
Alkoholfri drikke menu 400DKK
*
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK
Saltet Hamachi med syltet græskar, fingerlime X.O. & hasselnødder 180DKK
Tatar af okse med østerscreme, peberrod & syltet drueagurk 160DKK
Hummerbisque med fermenteret chili, jordskok & ramsløg 160DKK
Ristet torsk med spæde porrer, løgsoubise, røget marv og brunet smør 170DKK
Dansk blæksprutte med sorte trompetsvampe, saltet citron & pighvar fumé 190DKK
Svampe a la creme på grillet surdejsbrød med syltet asparges & trøffelpølse 165DKK
Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg 180DKK
Rosastegt andebryst med blodappelsin, stegt andelever, spidskål & aromatisk sauce 225DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet 150DKK
Tærte med syltede blommer, ristet kokos & iscreme med ”Vieille Prune” 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.