Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet Hamachi med syltet græskar, fingerlime X.O. & hasselnødder

Dansk blæksprutte med sorte trompetsvampe, saltet citron & pighvar fumé

Rosastegt andebryst med blodappelsin, stegt andelever, spidskål & aromatisk sauce

Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet

*

Menu 725DKK

Vinmenu 500DKK

Alkoholfri drikke menu 400DKK

*

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK

Saltet Hamachi med syltet græskar, fingerlime X.O. & hasselnødder 180DKK

Tatar af okse med østerscreme, peberrod & syltet drueagurk 160DKK

Hummerbisque med fermenteret chili, jordskok & ramsløg 160DKK

Ristet torsk med spæde porrer, løgsoubise, røget marv og brunet smør 170DKK

Dansk blæksprutte med sorte trompetsvampe, saltet citron & pighvar fumé 190DKK

Svampe a la creme på grillet surdejsbrød med syltet asparges & trøffelpølse 165DKK

Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg 180DKK

Rosastegt andebryst med blodappelsin, stegt andelever, spidskål & aromatisk sauce 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK

Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet 150DKK

Tærte med syltede blommer, ristet kokos & iscreme med ”Vieille Prune” 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.