Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Saltet Hamachi med syltet græskar, hasselnødder & XO
Stegt havtaske med kantareller, røget Vesterhavsost & kartoffelpuré
Rosastegt duebryst & confiteret lår med selleri, tyttebær & pebersauce
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet
*
Menu 725DKK
Vinmenu 500DKK
*
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK
Saltet Hamachi med syltet græskar, hasselnødder & XO 180DKK
Tatar af okse med østerscreme, peberrod & sprød jordskok 160DKK
Muslingesuppe med vadouvan, persille & syltet grøn tomat 160DKK
Dampet filet af rødspætte med spidskål, løvstikke & hummer sauce 170DKK
Stegt havtaske med kantareller, røget Vesterhavsost & kartoffelpuré 195DKK
Svampe a la creme på grillet surdejsbrød med syltet asparges & trøffelpølse 165DKK
Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg 180DKK
Rosastegt duebryst & confiteret lår med selleri, tyttebær & pebersauce 225DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet 150DKK
Tærte med syltede blommer, ristet kokos & iscreme med ”Vieille Prune” 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.